Toidu kuivatamise kunst ulatub tagasi iidsetesse aegadesse, kui talvevarudel tuule ja päikese käes kuivada lasti. Tänapäeva köögis on selleks paljude eeliste ja kasutusvõimalustega abimeheks toidukuivati.
Raamatus kirjeldatakse erinevate toiduainete kuivatamise protsesse, antakse kasulikke näpunäiteid toidukuivati ja kuivatamiseks sobivate toiduainete valikuks, bakterite kasvu vältimiseks ning toidu kuivatamiseks ettevalmistamiseks. Lisatud on ka põnevad retseptid. Iga peatükk keskendub eraldi ühele oskusele alates lihtsast puu- ja köögiviljade kuivatamisest ning lõpetades puuviljanahkade valmistamise, liha vinnutamise, pähklite ja seemnete kuivatamise, imemaitsvate toortoidusuupistete ja maiustuste ning isegi lemmikloomadele mõeldud tervislike maiuste valmistamisega.
Alapealkiri: Puuviljanahast vinnutatud lihani
ISBN 9789949344420
Autor: Michelle Keogh
Kirjastus: Sinisukk
Ilmumisaasta: 2016
Keel: eesti
Raamatu formaat: Kõvakaaneline
Lehekülgi: 192
Mõõdud: 205 x 225
Toimetanud: Keit Lipp
Tõlkinud: Piret Orav
Raamatus kirjeldatakse erinevate toiduainete kuivatamise protsesse, antakse kasulikke näpunäiteid toidukuivati ja kuivatamiseks sobivate toiduainete valikuks, bakterite kasvu vältimiseks ning toidu kuivatamiseks ettevalmistamiseks. Lisatud on ka põnevad retseptid. Iga peatükk keskendub eraldi ühele oskusele alates lihtsast puu- ja köögiviljade kuivatamisest ning lõpetades puuviljanahkade valmistamise, liha vinnutamise, pähklite ja seemnete kuivatamise, imemaitsvate toortoidusuupistete ja maiustuste ning isegi lemmikloomadele mõeldud tervislike maiuste valmistamisega.
Alapealkiri: Puuviljanahast vinnutatud lihani
ISBN 9789949344420
Autor: Michelle Keogh
Kirjastus: Sinisukk
Ilmumisaasta: 2016
Keel: eesti
Raamatu formaat: Kõvakaaneline
Lehekülgi: 192
Mõõdud: 205 x 225
Toimetanud: Keit Lipp
Tõlkinud: Piret Orav