Tatratoidud 2. Toortatratornidest küpsisetordini



Mis tähendab „elus” tatar?
Miks on vaja niigi heade omadustega toortatart veel idandada?
Kui eestimaine toortatar on hele, miks poes müüakse nii heledat kui pruuni tatart?
Toortatar on muutunud meie söögilaual vägagi populaarseks. See tervisesõbralik tooraine on üsnagi igapäevane juba paljudes restoranides ja koduköökides. Toortatraretsepte avaldatakse ajakirjades, toortatraroogi valmistatakse televisioonis, õpetatakse tegema kokakoolides ja lasteaedades.
Meie raamatust leiad üle 30 uue põneva retseptiidee toortatrast, vastused eespool esitatud küsimustele ning palju häid nõuandeid toortatra idandamiseks, keetmiseks ja valmistamiseks. Toome raamatus välja ka tüüpilisemad vead, mida tehakse toortatra valmistamisel, et nüüdsest teil kõik õnnestuks.
Samuti saad lugeda, miks toortatra söömine nii tervislik on ja õppida kõiki neid roogi ise valmistama kaunite piltide ning täpsete õpetuste järgi.

Sari: 100 rooga

ISBN 9789949392148
Autor: Lia Virkus, Nelly Vahtramaa
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Ilmumisaasta: 2016
Keel: eesti
Raamatu formaat: Pehmekaaneline