Küllap teab igaüks kedagi, kellel on mõne toiduaine suhtes tõsiseid terviseprobleeme tekitav allergia või talumatus. Toiduallergia avaldub kergemal juhul lööbe või nohuna, raskemal juhul aga anafülaktilise šokina, mis võib lõppeda surmaga. Allergiat tuleb ette nii lastel kui ka vanuritel, nii sportlikel inimestel kui ka ülekaalulistel – see võib tabada keda tahes.
„Suur toiduallergia käsiraamat”, mis põhineb kõige värskemal ja laialdasemalt kättesaadaval infol, on asendamatu teejuht kõigile, kes peavad toime tulema toiduallergia või -talumatusega, samuti neile, kes kahtlustavad, et neil võib olla allergia ja tahavad teada, kuidas selles kindel olla.
„Suur toiduallergia käsiraamat” annab praktilist nõu, kuidas elada toiduallergia või -talumatusega, samuti aitab kavandada allergeenivaba dieeti maitsvate ja tervislike retseptidega, milles pole tervist mõjutavaid allergeene. Käsiraamatus kirjeldatakse 10 sagedamini esinevat allergeeni:
• piimatooted
• munad
• nisu
• mereannid (kala, karbid, koorikloomad)
• maapähkel
• puupähklid
• soja
• seesamiseemned
• sulfitid
• sinep
„Suur toiduallergia käsiraamat” sisaldab 150 retsepti, millest on välja jäetud tavalisemad allergeenid ja gluteen ehk peamised toiduallergia või -talumatuse põhjustajad.
ISBN 9789949242054
ILMUMISAASTA 2013
KEEL eestikeelne
FORMAAT Kõvakaaneline
LEHEKÜLGI 352 lk
MÕÕT 238x170x34 (mm)
TÕLKIJA(D) MARI ETS
KIRJASTUS TEA KIRJASTUS