Heinermani looduslike vitamiinide ja mineraalainete entsüklopeedia



John Heinermani looduslike vitamiinide ja mineraalainete entsüklopeedia, kuulsa terviseteadlase bestselleriteks kujunenud terviseraamatutest kõige uuem, näitab paljude vitamiinide ja mineraalainete tervisttugevdavaid omadusi, suunab teid parimate vitamiine ja mineraalaineid sisaldavate toiduallikate poole, annab lihtsaid näpunäiteid ja retsepte toitude valmistamiseks. Nautige tervist ja heaolu haigusi märkimisväärselt tõkestavate looduslike vitamiinide ja mineraalainete abil.
Alternatiivse tervisekaitse teadlane, paljude bestsellerite autor John Heinerman on aidanud rohkem kui poolel miljonil inimesel tugevdada oma immuunsüsteemi ja nautida püsivalt head tervist loodusest leitud võimsate haigust tõkestavate arstimite abil. Nüüd on teilgi võimalus saavutada ja säilitada tervis ja head enesetunnet, lugedes tema ülimalt arusaadavat teejuhti looduslike vitamiinide ja mineraalainete juurde.
See entsüklopeedia on usaldusväärne allikas, pakkudes kõige värskemat informatsiooni toiduteraapia kohta kogu maailmast. Lisaks sellele leiate näpunäiteid, kuidas maksimaliseerida oma toidust saadavat toiteväärtuslikku tulu, haiguste tabeli, mis aitab teil leida vitamiine ja mineraalaineid nende tervist tugevdavate omaduste järgi, hulganisti lummavaid teaduslikke uuringuid ja haiguslugusid kogu maailmast.
Looduslikud arstimid, mille efektiivsus on leidnud tõestust järgnevate haiguste raviks või vältimiseks: allergia, aneemia, arterioskleroos, astma, gripp, herpes, impotentsus, kurguvalu, mälukaotus, nahakahjustused, paanilised hirmuhood, peavalu, seedehäired, seljavalu jne.

Autor: John Heinermann
Kirjastus: Ersen
Ilmumisaasta: 2000
Ribakood: 9985761871
Raamatu formaat: Kõvakaaneline
Lehekülgi: 360
Mõõdud: 150x215