Loodusandide kuivatamine

Kui olete huvitatud alternatiivist toiduainete kulukale ja ruumi raiskavale säilitamisele külmkapis ning soovite avastada uusi võimalusi loodussaaduste imeliselt huvitavas ja kaunis maailmas, siis on see raamat just teile.
Aedviljad, marjad, puuviljad, seened, maitsetaimed, teeürdid, pähklid, juurikad, aga ka küpsetised, maiused ja palju muud – neid kõiki on võimalik säilitada kuivatatult ja kasutada hiljem toiduks nii kuivatatud kujul kui ka vees uuesti „ellu äratatuna“.
Rikkalikult illustreeritud käsiraamatus leidub suur hulk retsepte ja juhiseid ning katsetamisruumi jääb ka lugejale. Raamat peaks innustama neid, kes soovivad hakata elama tervislikumalt ja säästvamalt.

Alapealkiri: Käsiraamat.Retseptid

ISBN 9789949390236
Autor: Enn Kaljo
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Ilmumisaasta: 2014
Raamatu formaat: Kõvakaaneline
Lehekülgi: 240
Mõõdud: 170x225