Gluteenivabad, kaseiinivabad, laktoosivabad toidud



See raamat ei ole traditsiooniline kokaraamat, vaid on toeks ja heaks teejuhiks paljudele inimestele, kellel ei ole võimalust nautida toitu, mida enamus meist tavapäraseks peab. Tänapäeval esineb järjest rohkem gluteeni-, kaseiini- või laktoositalumatust, mis nõuab põhjalikke muudatusi igapäevases menüüs. Raskem on olukord, kui kõik kolm talumatust esinevad korraga.

Raamatus leiduvad 72 retsepti on nii gluteeni-, kaseiini- kui laktoosivabad. Enamus neist lihtsad tuttavad road - pitsa, pelmeenid, erinevad lasanjed, Caesari salat. Retseptide hulgast leiab erinevaid suppe, hautisi, salateid, mitmeid magustoite ja küpsetisi. Lisaks õpetused, kuidas valmistada ise taimset piima, jogurtit, juustu ja hapukoort.

Samuti sobivad need toidud kõigile, kes soovivad süüa tervislikku ja kergelt seeditavat toitu.

ISBN 9789949337309
Autor: Jane Maastik, Angela Laig
Ilmumisaasta: 2014
Raamatu formaat: Kõvakaaneline
Lehekülgi: 192
Mõõdud: 240x174