Käesolev raamat kirjeldab erinevaid meetodeid puuviljade ja marjade töötlemiseks ning pakub igaks toiminguks arvukalt retsepte. Need retseptid pole mitte üksnes juhendiks, vaid peaksid andma innustust luua marmelaade ja kompotte täiesti oma ettekujutuse kohaselt.
Autor: Gabriele Lehari
Kirjastus: Tormikiri
Ilmumisaasta: 2005
Ribakood: 9949421071
Raamatu formaat: Pehmekaaneline
Lehekülgi: 128
Mõõdud: 130x190
Tõlkinud: Ülle Pillaroo
ISBN: 9949421071
Autor: Gabriele Lehari
Kirjastus: Tormikiri
Ilmumisaasta: 2005
Ribakood: 9949421071
Raamatu formaat: Pehmekaaneline
Lehekülgi: 128
Mõõdud: 130x190
Tõlkinud: Ülle Pillaroo
ISBN: 9949421071