Kiiresti valmivad taimetoidud

Vegetaarlane või mitte, kõik me hindame kiiresti valmivat, maitsvat, põnevat, piisavalt toitvat ja energiat andvat sööki, mis meid väsinuks ja uimaseks ei tee. Kui sa sellega nõustud, siis sobib see retseptiraamat sulle nagu rusikas silmaauku.
Enamikku toitudest saab valmistada 20-40 minutiga ja need on rikkalikult vürtsitatud maitsetaimede ja -ainetega -- kõik selleks, et muuta iga toidukord pidusöögiks. Soovitused kiiretele annavad nõu, kuidas toite saab juba eelnevalt ette valmistada või kuidas neid saab valmistada alternatiivsetest komponentidest. Et aega säästa, täiendavad paljud retseptid üksteist. Osa retsepte sisaldavad piimatooteid ja mune, osa mitte. Piimaallergikute ja täisvegetaarlaste rõõmuks leidub siin palju piimavabu toiduretsepte ja eraldi peatükk on pühendatud lastesõbralikele toitudele.

Eva Strand hakkas taimetoidust huvituma juba teismelisena. Taimetoitlase eluviis tundus talle ainuõigena nii oma tervisest kui ka ökoloogilisest ja globaalsest seisukohast lähtudest. Viimase kolme aasta jooksul on ta taimetoiduretseptide väljatöötamisel olnud osalise tööajaga tegev Ameerika Ühendriikides Idahos ühes toidukooperatiivis. Ülejäänud aja pühendab ta oma perele ja kolmele väikesele imeilusale põngerjale.

Autor: Eva Strand
Kirjastus: Sinisukk
Ilmumisaasta: 1999
Raamatu formaat: Kõvakaaneline
Lehekülgi: 120
ISBN: 9985730771